Visszatekintő

2020 Összefoglaló

2019 negyedik negyedévétől kezdődően cunamiként ért mindenkit a gazdaságot és a lakosságot egyaránt korlátok közé szorító vírushelyzet, ami 2020-ban tovább fokozódott.

A koronavírus visszaszorítására tett óvintézkedések (üzletbezárások, határzárak, karanténok) komoly hatást gyakoroltak nemcsak a világgazdaságra, de az egész emberiségre is.

Egy évvel ezelőtt senki nem gondolta, hogy az idei személyes találkozókat felváltja az online meeting, otthonról többet fogunk dolgozni, és kevesebbet járunk étterembe, vagy azt, hogy sietünk haza, hogy este 8 órára otthon legyünk.

A felhők felett mindig süt a nap

A súlyos helyzet ellenére mégis szült pozitívumokat a 2020-as év. Gazdasági szempontból a kreatív megoldásokat tekintve ez mindenképp igaz.

Élünk az online átállás adta lehetőségekkel, és élvezzük előnyeit: https://zenron.hu/konzultacio/

Büszkén mondhatjuk, hogy a globális válsághelyzet okozta nehéz körülmények között is stabil támasza tudtunk maradni a vállalkozói szektornak. Segítettünk új vállalkozások külföldi terjeszkedésének megindításában, a külföldi cégügyek minden korábbinál rugalmasabb intézésével mozdítottuk előre ügyfeleinket terveit.

Mi magunk megújulásként éltük meg az új irodába költözésünket. https://zenron.hu/bekoszontott-a-tavasz-zenron-iroda/

Világszerte újabb együttműködő partnerekre tettünk szert, melynek eredményeként továbbra is virágzó és eredményes kooperációk születtek.

Szakmai csapatunkat eredményesen bővítettük

Az értékesítéssel, ügyfélkapcsolattal és adminisztrációval foglalkozó részlegeink is új, tapasztalt csapattagokkal bővültek.

Összegezve: a 2020-as évet minden nehézség és akadályozó tényező ellenére a Zenron Magyarország életében pozitív, megújuló évnek tekintjük.

Ügyfeleinket továbbra is örömmel és szívesen fogadjuk irodánkban egészen 2020. december 18-ig. Utána elvonulunk pihenni és feltöltődni, hogy jövőre újult erővel, frissen és energikusan tudjuk támogatni meglévő és leendő ügyfeleinket a nemzetközi piacon.

A 2021-es évben január 4-től állunk újra kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Megosztom:
>