Székhelyszolgáltatás külföldön

A székhelyszolgálatást partnereinken keresztül világszerte 64 országban tudjuk nyújtani.

Legyen szó kész cég (ready-made) megvásárlásáról vagy cégalapításról, a leggyakrabban keresett szolgáltatás a cég székhelyének biztosítása. A székhelyszolgáltatással biztosítható a társaság székhelye és hivatalos levelezési címe, ami az első fontos lépés.

A kezdő vállalkozók többsége személyes okokból nem a saját címén akarja jegyezni a cégét.

Legyen szó irodáról, házról vagy lakásról, érdemes rögtön az első perctől a magánélet védelme és az anonimitás mellett letenni a voksot.

Amint megvan a cég székhelye, máris teljesíti az első feltételt a cégalapításhoz, és ezt mi külföldön biztosítani tudjuk Önnek, legyen szó meglévő cég vásárlásáról vagy új cég alapításáról.

A címe velünk színvonalas hely lesz, nem egy pince, üres helyiség vagy egyéb alkalmatlan helyszín.

Ez utóbbiakat el kell kerülni, mivel egyrészt pénzbírság veszélyét hordozzák, másrészt azzal járhatnak, hogy a céget törlik a helyi cégjegyzékből vagy adóvissztérítését visszatartják.

A címen általában ki kell helyezni egy postaládát is, ahova a hivatalos levelek érkeznek, máskülönben ezért is pénzbüntetés járhat.

Egy professzionális cég, mint a miénk, komoly üzleti címet biztosít, ami lehet lakóingatlan vagy irodaként működtetett nem lakáscélú helyiség, ahol van aki átveszi a postai küldeményeket, így Ön kényelmesen tudja teljesíteni a cég székhelyének biztosításával járó kötelességeit.

Költségek megtakarítása:

Számos költség merül fel. Spóroljon a bérleti díjon, amelyhez akár hathavi kauciót kell letenni, az energiaköltségen, telefonon, interneten, adminisztratív költségeken, a titkár vagy asszisztens fenntartásának költségén.

Ugyancsak megtakarítást érhet el az irodai berendezésekből és a biztosításból kifolyólag. Nem lesz szüksége több alkalmazottra. Ezzel egyben mentesül az admininsztratív terhek alól, ami a hatóságok felé történő jelentési kötelezettségeket illeti, melyhez a tulajdonos hozzájárulására, rengeteg dokumentumra, űrlapra, papírmunkára, visszaigazolásra van szükség.

Mindez komoly befektetéssel jár, amihez még jönnek a havonta fizetendő költségek. Az Ön ideje pedig megfizethetetlen.

Van egy MEGOLDÁSUNK az Ön számára!

Exkluzív helyszíneket kínálunk igen kedvező áron, melyek tartalmazzák:

  • A helyi szabályozásnak megfelelő székhelyet 
  • A dokumentumok törvényes átvételét és megőrzését
  • Professzionális fogadtatást ügyfelei számára a bizonyos címeken, a virtuális iroda munkaidején belül 
MLR tanúsítvánnyal rendelkezünk - Money Laundering Regulation
Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk - 10 000 000 GBP