Struktúrák optimalizálása és hatékonyságnövelés

Tapasztalt nemzetközi szakértőink közreműködésével és kiterjedt kapcsolatrendszerünkkel megoldásokat kínálunk fúziók, akvizíciók (M&A, merger and acquisition) megtervezésében és megvalósításában, továbbá adótervezésben. Tekintse át szolgáltatásaink teljes körét a struktúraoptimalizálás és hatékonyságnövelés területén.

Offshore társaságok és adótervezés

Közismert, hogy napjainkban viszonlyag egyszerűen megoldható, hogy áthelyezzük vállalkozásunkat egy másik országba és kihasználjuk, hogy egyes országok komoly “versenyelőnyöket” kínálnak a náluk bejegyzett vállalkozások számára.

 

Válságkezelés

A válság egy olyan rendkívüli állapot, amikor csökken a termelés vagy más típusú problémák merülnek fel. A számlák, bérek, egyéb költségek kifizetése nem várhat. Még akkor is lehet okosan cselekedni, amikor a probléma már előállt.

GDPR megoldások vállalkozások számára

2018. május 25-én hatályba lépett Európában a General Data Protection (GDPR) nevű EU-rendelet, mely minden olyan vállalatra és személyre vonatkozik, amely személyes adatokat kezel. Célja a magánszemélyek személyes adatainak magasabb szintű védelme.

Cégek végelszámolása

A végelszámolás a gazdálkodó szervezet jogutód nélküli megszüntetésének egyik formája. A végelszámolás nemperes eljárás, amelyet a Cégbíróság rendel el. Az eljárást kérheti a gazdálkodó szervezet vezetője, vagy hivatalból elrendelheti a Cégbíróság törvényességi felügyeleti jogkörében.

Cégvásárlások és egyesülések

Minden esetben egy többszörösen összetett projektről van szó, ahol szükség van a mind a gazdasági, mind a jogi és adózási szempontok gondos mérlegelésére.  Az adózási kérdések kiemelt szerepet kapnak. A konszolidáció és a szerkezetátalakítás nemcsak Európában, hanem világszerte is növekvő tendenciát mutat.

Törvényeknek való megfelelés

Az üzleti életben számos szabályt kell betartanunk. A jogszabályoknak való megfelelés annyit jelent, hogy a belső folyamatokat úgy alakítjuk ki, hogy azok megfeleljenek ezeknek a szabályoknak. Alkalmazása kiterjed a büntetőjogi felelősségre, a munkajogi és szerződésekkel kapcsolatos törvények betartására. Foglalkozik a diszkriminációval, bántalmazással, korrupcióval, személyes adatok védelmével, pénzmosással és egyéb kérdésekkel.

Miért velünk?

Mert szakemberek vagyunk és minden javaslatunkat a gyakorlat igazolja

Tiszteletben tartjuk a lehetőségeit, a magánéletét és a titoktartást

Garantáljuk a személyes hozzáállást

Vállalkozók vagyunk, de mindenekelőtt emberek, mint Ön!

MLR tanúsítvánnyal rendelkezünk - Money Laundering Regulation
Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk - 10 000 000 GBP

Hívjon minket, várjuk hívását!

Életünk sikere nem a körülményektől függ, hanem a döntéseinktől. Hozzon helyes döntést, lépjen velünk kapcsolatba. Együtt megtaláljuk a helyes irányt.

    >