Válságkezelés

Az életben vannak pillanatok, amikor egyszerűen semmi sem sikerül. Ismeri a közmondást: egyszer lent, máskor fent?

Így van ez az üzleti életben is. Ha a kedvezőtlen pillanat bekövetkezik, mi készen állunk, hogy kisegítsük a bajból.

A válság egy olyan rendkívüli állapot, amikor visszaesik egy cég termelése és bevétele vagy másfajta, nem várt problémák merülnek fel. A számlák, bérek, egyéb költségek kifizetése nem várhat. Még akkor is lehet okosan cselekedni, amikor a probléma már előállt.

Ez az a pillanat, amikor segíteni tudunk. Magunkra vállaljuk az irányítást és kéz a kézben haladunk tovább. A cél felé irányítjuk mind a csoportot, mind az egyént, és ezt megtanítjuk Önnek is.

Ha a fegyelem hiányzik, itt vagyunk, hogy a megfelelő pályára állítsuk és irányt mutassunk. Ha a motiváció, megtaláljuk. Ha maga az irányítás mestersége, megtanítjuk.

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk a kezdeti lépésekben és irányt mutassunk.

Válságkezelésre akkor van szükség, amikor a tulajdonos tanácsatalanná válik és nem képes egyedül uralni a helyzetet.

A válságkezelést szakemberre kell bízni. Megoldjuk a problémákat, így Ön újra talpra állhat.
Teljeskörű válságmemedzsment szolgáltatást kínálunk. Tapasztalt szakemberekkel, sokrétű ismerettel, meggyőző eredményekkel. Szakértelmünknek köszönhetően ki tud lábalni majd a válságból, a nehéz helyzetekből. Ha nincs elég tapasztalata vagy ereje a helyzet megoldásához, itt vagyunk mi.

Komplex változásra vagy gyors cselekvésre van szüksége?

A munkafolyamatok:

 • Meghatározzuk a célokat
 • Válságmenedzsert nevezünk ki
 • Felmérjük a helyzetet
 • Válságtervet dolgozunk ki
 • A tervet ismertetjük minden alkalmazottal és érdekelttel
 • A céget cél irányába navigáljuk
 • Mindezt megtanítjuk Önnek is

AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS FOLYAMATA

Részben (pl. értékesítés, termelés stb.) vagy egészében átvesszük a cég irányítását. A változtatások után, a projekt lezárultával vagy a jövőbeni, a feladat ellátására képes ügyvezető kinevezése után az ideiglenesen kinevezett szakemberünk visszaadja az irányítást a tulajdonosnak vagy az újonnan megválasztott ügyvezetőnek. 

Az átmeneti időszakban Ön természetesen teljeskörűen átlátja a válságmenedzser tevékenységét. Minden stratégiai lépést, a hozzárendelt feladatot és a célokat folyamatosan Ön hagy jóvá és Ön ellenőrzi.

A sikertelenség és a siker két igen szorosan összefüggő fogalom, csak ezt elfelejtették elmondani nekünk az iskolában. Amikor gyerekek voltunk, nem zavart, ha elestünk és fel kellett állni, de mióta felnőttünk, szégyelljük az esést és félünk segítséget kérni.
Ugyanakkor az idő az egyik legfontosabb szempont.

Ne felejtse el, hogy a hiba bevallása nem jelent gyengeséget, sőt sokkal inkább az erő megnyilvánulása. Ez pedig Önben benne van. Segítünk abban, hogy újra felfedezze. A legjobb megoldást fogjuk megmutatni. Irányításunk alatt Ön igazi nyertessé válhat.

Segítünk “meggyógyítani” a vállalkozását. Gyakran látjuk, hogy cégen belül az emberek szégyellnek beszélni a problémákról. De mint már említettük, a problémák bevallása nem gyengeség.

Azért vagyunk, hogy segítsünk. Nem bírók vagy ügyintézők vagyunk, sőt azért vagyunk itt, hogy tőlük megvédjük Önt.  Nagy hangsúlyt fektetünk a nyitottságra és az információk átadására. Ez az egyetlen módja annak, hogy a leghasznosabb módszert megtaláljuk.

Meghallgatjuk Önt, beazonosítjuk a problémákat, felderítjük a veszélyeket, feltárjuk a lehetőségeket és az azokhoz vezető utat.

Amit nyújtunk:

 • Folyamatoptimalizálás
 • Költségoptimalizálás
 • Céloptimalizálás
 • Markteting stratégia optimalizálása
 • Controlling rendszer létrehozása
 • Konszolidáció
 • Revitalizáció
 • A társaság működésének stabilizálása

A győzteseknek sokszor éppen a kudarc mutat utat. A győztesek a kudarcot tiszteletben tartják és a későbbi fejlődés javára fordítják. 

Nem az a fontos ami volt, hanem ami lesz.
Jövőjét a jelenben tett lépésekkel alapozza meg.

Miért velünk?

Mert szakemberek vagyunk és minden javaslatunkat a gyakorlat igazolja

Tiszteletben tartjuk a lehetőségeit, a magánéletét és a titoktartást

Garantáljuk a személyes hozzáállást

Vállalkozók vagyunk, de mindenekelőtt emberek, mint Ön!

MLR tanúsítvánnyal rendelkezünk - Money Laundering Regulation
Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk - 10 000 000 GBP

Hívjon minket, várjuk hívását!

Életünk sikere nem a körülményektől függ, hanem a döntéseinktől. Hozzon helyes döntést, lépjen velünk kapcsolatba. Együtt megtaláljuk a helyes irányt.

  >