Cégvásárlások és egyesülések

Egy sikeres cégvásárlást megfelelő időzítés és az összes szempont mélyreható elemzése jellemez.

Minden esetben egy többszörösen összetett projektről van szó, ahol szükség van mind a gazdasági, mind a jogi és adózási szempontok gondos mérlegelésére.

Az adózási kérdések kiemelt szerepet kapnak. A konszolidáció és a szerkezetátalakítás nemcsak Európában, hanem világszerte is növekvő tendenciát mutat.

Szolgáltatásunkkal megoldást kínálunk cégek, üzletrészek megvásárlásához, vállalategyesítéshez, cégeladáshoz, szerkezetátalakításhoz. Ügyfeleink között vállalatok, magánszemélyek és alapok is vannak.

Annak érdekében, hogy a legigényesebb nemzetközi befektetési csoportok és társaságok kívánalmainak is megfeleljünk, nemzetközi szakértőkkel dolgozunk, és mindig egy adott ország egy adott ágazatára fókuszálunk, ezzel biztosítva a rugalmasságot, a minőséget és a szakértelmet.

Nem korlátoz minket gazdasági szektor vagy földrajzi elhelyezkedés, ezért tudunk rendkívül rugalmasak lenni. A fúziók és akvizíciók (mergers and acquisitions, M&A) témaköreiben 18 európai országban, Nyugat-Afrikában és Dél-Ázsiában állunk rendelkezésére.

Mit kap tőlünk?

Konzultációs szolgáltatásunk keretében – tapasztalt nemzetközi szakértői hálózatunkon keresztül  – megoldást nyújtunk a vállalati akvizíciók és fúziók (mergers and acquisitions, M&A) megvalósításához, mind a vevők, mind az eladók számára.

A vevő számára alapvető fontosságú a tranzakció pozitív és negatív oldalainak, a lehetséges veszélyeknek és lehetőségeknek az egyértelmű feltárása. Így a vevő a gyorsaság, hatékonyság, eredményesség által versenyelőnyhöz jut, amivel megerősíti piaci helyzetét.

Tárgyalási pozíciójából adódóan a vevőnek részletes, egyértelmű tájékoztatást kell kapnia a célvállalatról, lehetőség szerint feltárva a potenciális szinergiákat. A vállalkozásokat gyakran szervezett aukciókon keresztül értékesítik.

Kiemelten fontos az alapos tájékozottság.

Szolgáltatásaink cégvásárlások és összeolvadások területén
 • Akvizíciós stratégia
 • Adótervezés
 • A tranzakció struktúrája
 • Az értékesítés támogatása
 • A tranzakció utáni integráció
 • A megfelelő partner felkutatása, átvizsgálása (Due Diligence)
 • A társaság vagy egy részlegének felértékelése
 • Befektetés előtti értékelés a vevő számára
 • Befektetés előtti értékelés az eladó számára
 • Adásvételi szerződésre vonatkozó tanácsok

Miért velünk?

Mert szakemberek vagyunk és minden javaslatunkat a gyakorlat igazolja

Tiszteletben tartjuk a lehetőségeit, a magánéletét és a titoktartást

Garantáljuk a személyes hozzáállást

Vállalkozók vagyunk, de mindenekelőtt emberek, mint Ön!

MLR tanúsítvánnyal rendelkezünk - Money Laundering Regulation
Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk - 10 000 000 GBP

Hívjon minket, várjuk hívását!

Életünk sikere nem a körülményektől függ, hanem a döntéseinktől. Hozzon helyes döntést, lépjen velünk kapcsolatba. Együtt megtaláljuk a helyes irányt.

  >