Törvényeknek való megfelelés

Mit jelent a törvényeknek való megfeleléssel kapcsolatos tanácsadás?

Az üzleti életben számos szabályt kell betartanunk. A jogszabályoknak való megfelelés annyit jelent, hogy a belső folyamatokat úgy alakítjuk ki, hogy azok megfeleljenek ezeknek a szabályoknak. Alkalmazása kiterjed a büntetőjogi felelősségre, a munkajogi és szerződésekkel kapcsolatos törvények betartására. Foglalkozik a diszkriminációval, bántalmazással, korrupcióval, személyes adatok védelmével, pénzmosással és egyéb kérdésekkel.

A törvényeknek való megfelelés ellenőrzése

A törvények, jogszabályok, rendeletek által előírt szabályok megsértése nagyösszegű büntetéseket és bírósági ügyeket eredményezhet.

A törvényeknek való megfelelést számos testület és intézmény ellenőrzi. Egy külső tanácsadó hatékonyan tud segíteni abban, hogy miként essünk át a nehézségek és negatív kimenet nélkül ezeken az ellenőrzéseken.

A ZENRON tanácsadó cég tapasztalt jogi tanácsadó partnereinek közreműködésével segít Önnek a megfelelő struktúra felállításában, az alkalmazottak hatékony képzésében és a büntetőjogi felelősséggel járó kockázat csökkentésében.

A cég jó hírnevének sérülése pénzben ki nem fejezhető károkat okozhat. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kerülje el a kockázatokat!

Ellenőrző testületek Magyarországon:

 • Magyar Nemzeti Bank
 • Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete
 • egyéb testületek

Az üzleti környezet egy kihívásokkal teli, néhol zavarosnak tűnő világ. Nemcsak a versenytársakat kell legyőzni, hanem sok esetben a jogszabályokat, rendeleteket, előírásokat is. A változások nyomonkövetése időigényes feladat. Segítségünkkel felesleges izgalmak nélkül tudja folytatni üzleti tevékenységét.

Miért érdemes igénybe venni a ZENRON szolgáltatását?

Egy professzionális tanácsadó cég gondosan beazonosít minden olyan tevékenységet, amelyek a jogszabályoknak történő megfelelés szempontjából ellenőrizhetőek.

Megkeresi, hogy mely területeken kell a törvényi vagy egyéb szabályozóknak megfelelni és javaslatot tesz a belső folyamatok optimalizálására. A munka során megvizsgálja a szerződéses dokumentációkat és szükség esetén újakat készít.

Tanácsadó partnereink elvégzik a munkavállalók rendszeres továbbképzését, figyelemmel követik a vonatkozó törvények és szabályozók változásait és ezekről, valamint a szükséges változtatásokról rendszeresen tájékoztatják Önt. Minimalizálni tudja kockázatát arra nézve, hogy a törvényi előírások megszegéséért az illetékes hatóságok büntetést szabjanak ki.

Partnereink közreműködésével végzett tanácsadói szolgáltatásunk az alábbiakat tartalmazza:

 • A jogszabályoknak megfelelő belső működési folyamatok
 • Belső szabályozók megteremtése
 • Pénzmosás elleni intézkedések
 • Humán erőforrásokra vonatkozó előírások betartása
 • Munkavállalók képzése (negatív jelenségek, mint például a diszkrimináció és a zaklatás kiküszöbölése)
 • A vásárlók vagy ügyfelek felé fennálló kötelezettségek teljesítése
 • Szerződéses dokumentációk ellenőrzése
 • Segítségnyújtás a felügyeleti szervek ellenőrzései során
 • Egyéb megfelelősségi szolgáltatások

A ZENRON független tanácsadó cég tapasztalt jogász partnereivel  nemcsak a megszokott üzleti tevékenységekkel kapcsolatban tud segítséget nyújtani, hanem új cég bejegyzése vagy különféle engedélyek beszerzése kapcsán is.

Csak példaként említjük, hogy nem egyszerű beszerezni az értékpapír kereskedelemre, nem-banki kölcsönök nyújtására vagy éppen pénzügyi befektetési közvetítői szolgáltatás igénybevételére vonatkozó engedélyt. A törvények betartásáért felelős tanácsadó képviselni tudja Önt ezeknek a folyamatoknak során is és biztosítani tudja a problémamentes lebonyolítást.

Miért velünk?

Mert szakemberek vagyunk és minden javaslatunkat a gyakorlat igazolja

Tiszteletben tartjuk a lehetőségeit, a magánéletét és a titoktartást

Garantáljuk a személyes hozzáállást

Vállalkozók vagyunk, de mindenekelőtt emberek, mint Ön!

MLR tanúsítvánnyal rendelkezünk - Money Laundering Regulation
Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk - 10 000 000 GBP

Hívjon minket, várjuk hívását!

Életünk sikere nem a körülményektől függ, hanem a döntéseinktől. Hozzon helyes döntést, lépjen velünk kapcsolatba. Együtt megtaláljuk a helyes irányt.

  >