Bankszámlanyitás külföldön

Az üzlet nemcsak a pénzkeresetről szól, hanem ötletekről, folyamatos munkáról, pénzügyekben való jártasságról, művészetről, a döntésről, mely szerint nemcsak magunkért, hanem másokért is felelősséget vállalunk, és végül de nem utolsósorban szól a bankokról és adókról.

Úgy tűnhet, hogy a bankszámlanyitás külföldön a saját vállalkozása számára vagy egy külföldi vállalkozás számára Magyarországon nem is olyan nagy dolog. Világszerte találkozhatunk ilyen vélekedésekkel.

Napjainkban ugynakkor nem lehet csak úgy besétálni egy bankba, majd az ablaknál azt mondani hogy „szeretnék nyitni egy számlát, itt a pénz”, és egyből nyitni egy bankszámlát. A nemzetközi piacokon napról napra változik a helyzet, és manapság a bankok gondosan megválasztják ügyfélkörüket.

Erre számos eset és botrány ad alapos indokot, hiszen egy banknak nem igazán jó reklám, ha egy csalás kapcsán a nevét emlegetik. A bankok működését szigorú szabályok határozzák meg.

Sok esetben még egy belföldi bankszámlanyitás sem teljesen egyszerű és egyértelmű eset.

Akár kezdő vállalkozók vagyunk (és cégünk akár belföldi, akár offshore) vagy éppen a vállalkozásunkkal a nemzetközi piacokon kívánunk terjeszkedni, továbbá ha biztosak akarunk lenni abban, hogy a vállalkozás jó irányban halad és le fogja győzni a versenytársakat, akkor szakmai hozzáértésünk egyik bizonyítéka az, hogy bankszámlanyitási szolgáltatást veszünk igénybe, melyen keresztül leegyszerűsödik a bankkal való kommunikáció és további segítséget is kaphatunk.

Segítünk a megfelelő bank kiválasztásában, hiszen minden bank más, így más és más feltételeket határoz meg annak érdekében, hogy megelőzze a versenytársakat.

Segítünk továbbá a bankkal történő kommunikációban és elkészítjük a szükséges dokumentációt.

Tanácsadónk elkíséri Önt a kiválasztott bankba az előzetesen egyeztetett időpontban. Jelenlétünk nagyban segíti a folyamatot, hiszen évek során megtanultuk, hogy hogyan kell kezelni a bankoktól várható különféle kérdéseket.

Miért lehet megfontolandó egy másik országban nyitni bankszámlát a cégünknek?

Egy külföldi bankszámla számos előnnyel járhat. Csökkennek a kockázatok, melyek minden vállalkozást elkísérnek, legyen az a versenytársak hatása, a fizetések felgyorsítása, a devizaváltások kapcsán jelentkező megtakarítások stb.

Fontos lépést teszünk ezzel az üzleti kockázatok diverzifikálása területén.

Elérhetőbbé válunk külföldi partnereink számára, csökkennek a banki költségek és átutalásaink gyorsabban teljesülhetnek.

Miért velünk?

Mert szakemberek vagyunk és minden javaslatunkat a gyakorlat igazolja

Tiszteletben tartjuk a lehetőségeit, a magánéletét és a titoktartást

Garantáljuk a személyes hozzáállást

Vállalkozók vagyunk, de mindenekelőtt emberek, mint Ön!

MLR tanúsítvánnyal rendelkezünk - Money Laundering Regulation
Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk - 10 000 000 GBP

Hívjon minket, várjuk hívását!

Életünk sikere nem a körülményektől függ, hanem a döntéseinktől. Hozzon helyes döntést, lépjen velünk kapcsolatba. Együtt megtaláljuk a helyes irányt.

    >