Kész cégek, ready-made companies

Kész (ready made) céggel lerövidítheti a vállalkozás indításához vezető utat.

A ready made kifejezést a korábban alapított cégekre használjuk. Így azonnal megkezdhető az üzleti tevékenység, nincs szükség várakozásra. A ready made cég lehet áfá-s vagy áfa nélküli, bankszámlával vagy bankszámla nélkül.

Egy kész cég megvétele nagyon rövid idő alatt elintézhető, ez országonként más és más. Csak egy aláírás választja el a vállalkozásától. Nemcsak Benjamin Franklin ismerte fel az idő értékét, hanem már Seneca is ezt mondta:

“Míg tétovázással és halogatással vesztegetjük az időnket, az élet elfut mellettünk.”

Egy ready made céggel nemcsak időt, hanem rengeteg költséget is megtakaríthat, pl. marketing költségeket,
hiszen egy teljesen új projekt esetében a brandet fokozatosan tudja építeni.

Mivel a ready made cégeknek már van története, egyszerűen csak rá kell építeni. Ha sikeresen építkezik és külföldön is szeretne terjeszkedni, akkor így még könnyebb lesz a külföldi növekedés, a brand erősítése.

Az állami hivatalokban történő ügyintézés nem mindig egyszerű.  Az elképzeléstől addig a pillanatig, amikor elmondhatjuk magunkról, hogy üzletember vagy üzletasszony lettünk, akár több hét vagy hónap is eltelhet, ez országonként változó.

A legtöbb európai országban hivatalról hivatalra kell járni, bejelentkezni valamennyi érintett hatóságnál.

Lerövidítheti az utat a vállalkozás elkezdéséhez egy előre létrehozott cég segítségével.

Egy kész céggel elkerülheti az időbeli csúszásokat, így gyorsabban elindíthatja vállalkozását.

A ready made céggel járó előnyök megérdemelnek egy kicsit több figyelmet is. Általuk kihasználhatja az  adótervezéssel járó előnyöket. Vállalkozóként az előírások szerint kell gondoskodnia frissen bejegyzett cégéről és biztosítania kell annak székhelyét.

Ready made céget több országban is tudunk biztosítani. Olyan struktúrát alakítunk ki, ami számos előnnyel jár. Az egyik legfontosabb az anonimitás, az Ön személyének és megszerzett tulajdonának védelme – ha véletlenül valakinek kifogása lenne az ellen, hogy Ön sikeres üzletemberré kezd válni.

Egy gondosan megválasztott helyszínen hitelességet és szakmai presztízst jelentő igazolásokat kaphat, melyek már magukban erősítik a brandet. Sok olyan ország létezik, ahol a jogalkotók lényegesen barátságosabbak a vállalkozókkal szemben.

Ön pedig ezt kihasználhatja.

Mit is jelent ez?

Az offshore – tehát külföldön bejegyzett – cég elnevezés alatt elsősorban az ún. adóparadicsomokban jegyzett cégeket értik. Ezek olyan országok, ahol nem fog az adóbevallás miatt álmából felébredni és amelyekben általában nem kell könyvelést vezetni. Minden évben növekszik azoknak a száma, akik úgy döntenek, hogy a hazai jogvédelem hiányában kilépnek a szükségtelenül bonyolult adórendszerből.

Fontos megjegyezni, hogy a feltételek országonként változóak, így előre át kell gondolni, hogy mi lesz az offshore vállalkozás tevékenysége, hiszen nem lehet minden országban minden ágazatban vállalkozni.

Amikor új vállalkozás indításán gondolkodik vagy új stratégiát szeretne kidolgozni, lépjen kapcsolatba szakértőinkkel. Tájékoztatjuk arról, hogy az egyes országok milyen előnyöket kínálank, és melyik lehet megfelelő a tervezett tevékenységhez.

Miért velünk?

Mert szakemberek vagyunk és minden javaslatunkat a gyakorlat igazolja

Tiszteletben tartjuk a lehetőségeit, a magánéletét és a titoktartást

Garantáljuk a személyes hozzáállást

Vállalkozók vagyunk, de mindenekelőtt emberek, mint Ön!

MLR tanúsítvánnyal rendelkezünk - Money Laundering Regulation
Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk - 10 000 000 GBP

Hívjon minket, várjuk hívását!

Életünk sikere nem a körülményektől függ, hanem a döntéseinktől. Hozzon helyes döntést, lépjen velünk kapcsolatba. Együtt megtaláljuk a helyes irányt.

    >