Kettős állampolgárság, második útlevél, letelepedés

A tulajdon védelmének és az adótervezésnek egyik hatékony módja a kettős állampolgárság megszerzése.

A kettős állampolgárság megszerzése széles körben alkalmazott megoldás egy új élet elindítására. Ha Ön azok közé az emberek közé tartozik, akik életükben komoly vagyont tudtak felhalmozni, akkor egyik fő célja valószínűleg a megszerzett tulajdon védelme, megőrzése.

A kettős állampolgárság a mindennapi életben annyit jelent, hogy Ön kettő (vagy több) ország állampolgára, és ennek megfelelően alakulnak a jogai és kötelezettségei. Néha az emberek tévesen azt gondolják, hogy a kettős állampolgárság további adminisztratív kötelezettségeket és adóterheket jelent az adott személyre nézve, ugyanakkor ha mindezt helyesen alakítjuk ki, akkor valójában éppen az ellenkezője igaz. Olyan ez, mint a konyhakés: a konyhában segítség, de ha rosszul használjuk, könnyen megvághatjuk magunkat. Minden attól függ, hogy mennyire felkészült az Ön mellett álló mentor, és megismerteti-e Önt a legkedvezőbb lehetőségekkel. 

10 ok, amiért érdemes második állampolgárságot és második útlevelet szerezni.

Instabilitás

Némely országokban gyakran maga a kormányzat jelenti a legnagyobb veszélyt a személyes szabadságra és a pénzügyi biztonságra nézve. A kockázat az államadósság növekedésével párhuzamosan nő. Extrém esetekben az állampolgárok mozgásterét is korlátozzák.

Sok a bizonytalanság, a kormányok instabilak és a globális hangulat sem támogató. Ha Ön tudatában van a helyzetnek és nem akar hirtelen kedvezőtlen pozícióba kerülni, akkor valószínűleg itt az idő kiváltani egy második útlevelet.

Adatvédelem és tulajdonvédelem

Hisszük, hogy mindenkinek joga van megvédeni a magánéletét, az életszínvonalát és a tulajdonát. Vannak olyan országok, amelyek nem tartják tiszteletben ezt a jogunkat, a nyilvántartásaikat mindenki számára hozzáférhetővé teszik. Ez több mint jó ok arra, hogy kettős állampolgárságot szerezzünk.

A magánélet védelme

A kettős állampolgárság megszerzésének egyik kiváltó oka lehet a család védelmének biztosítása. Ha Ön magas beosztásban dolgozik, sikeres vállalkozó vagy közszereplő, hazájában negatív hozzállást tapasztalhat bizonyos csoportok irányából.

Adótervezés

A kettős állampolgárság megszerzésének egyik leggyakoribb célja a jólétünk megóvása stratégiai adótervezés révén. Egyes országok adóterhei aránytalanul magasak az ország által nyújtott szolgáltatásokhoz, ellátásokhoz képest. A kettős állampolgárság megszerzése segíteni tud az adóterhek mérséklésében.

Befektetések és nemzetközi lehetőségek

A kettős állampolgárság vagy a második útlevél lehetővé teszi Ön számára, hogy olyan befektetéseket eszközöljön, banki szolgáltatásokat vegyen igénybe vagy olyan üzleti tevékenységet folytasson, amilyenekre korábban egyáltalán nem nyílt lehetősége. A lehetőségek nagyobb száma szélesebb körű szabadságot és mozgásteret kínál.

Generációs előnyök

Ha második útlevélhez jut, az előnyöket egész családja, sőt még a következő generáció is élvezheti. A gyermekei, az unokái.

A sok bizonytalanság közepette fontos, hogy legyen egy olyan forrás, ahonnan mindig megbízható információkhoz tud jutni.

Egészségügyi ellátás

A magas színvonalú egészségügyi ellátás és a világszínvonalú orvosok elérése lehet egy másik indíték arra, hogy kettős állampolgárságot, második útlevelet szerezzen.

Az életminőség javítása

Ez az egyik fő ok, amiért az emberek második állampolgárságot, második útlevelet szereznek. Jól döntünk, ha korlátlan lehetőségeket biztosítunk önmagunknak és családunknak.

Katonai szolgálat

Ha Ön vagy gyermeke hazájában katonai szolgálatra kötelezett, ám világképe nincs összhangban ezzel a kötelezettségggel, akkor arra is felhasználhatja a kettős állampolgárság és második útlevél adta lehetőséget, hogy a katonai szolgálat alól mentesüljön.

Az állampolgárságról való lemondás

Ha úgy dönt, hogy drasztikus lépést tesz és lemond az állampolgárságáról, szüksége lesz valahol a Földön egy második útlevélre. Ha megfelelő országot választ, kimagasló adózási és egyéb előnyökre tehet szert.

Hogyan szerezhető kettős állampolgárság és második útlevél?

Nem állítjuk, hogy a kettős állampolgárság és a második útlevél megszerzése egyszerű. A törvények adta keretek közt nem létezik igazán gyors és olcsó megoldás. Ez a tény azonban adott esetben nem csökkenti a második útlevél, a kettős állampolgárság megszerzésének szükségességét Bizonyára észrevette már, hogy a világon sok a téves információ, a manipulatív tanács, aminek következtében komolyan sérülhet a mozgásszabadságunk is.  A cél ennek éppen az ellenkezője: minimálisra csökkenteni a problémákat és bővíteni a lehetőségeket. Kettő több mint egy, ami a kettős állampolgárság és a második útlevél esetében többszörösen igaz. Szabad lesz, nem egy adott ország kormánya fogja diktálni a lépéseit. Ha nem tetszik egy ország, válthat. Az egyre szigorodó törvények nem fogják akadályozni a szabad mozgását. Nyissa fel a nemzetközi pénzügyi lehetőségek ajtaját!

Miért velünk?

Mert szakemberek vagyunk és minden javaslatunkat a gyakorlat igazolja

Tiszteletben tartjuk a lehetőségeit, a magánéletét és a titoktartást

Garantáljuk a személyes hozzáállást

Vállalkozók vagyunk, de mindenekelőtt emberek, mint Ön!

MLR tanúsítvánnyal rendelkezünk - Money Laundering Regulation
Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk - 10 000 000 GBP

Hívjon minket, várjuk hívását!

Életünk sikere nem a körülményektől függ, hanem a döntéseinktől. Hozzon helyes döntést, lépjen velünk kapcsolatba. Együtt megtaláljuk a helyes irányt.

    >