Cégalapítás Cipruson

heading icon

Alapítson céget Cipruson!

A Földközi-tenger harmadik legnagyobb szigeteként és két különböző kultúra - a görög és a török – találkozásának színtereként Ciprus tudja, hogyan kell felhívni magára a világ vállalkozóinak figyelmét. Tartozzon Ön is közéjük!

Alapinformációk ciprusi cégalapításhoz:

Ciprus egy szigetország a Földközi-tenger keleti részén Az egyik legnépszerűbb adóparadicsom 12,5% -os társasági adót kínál, ami az egyik legalacsonyabb társasági adóráta az Európai Unióban

Miért éppen Ciprus?

Az adószerkezet változásai

Amint az közismert, 2013 nehéz időszak volt Ciprus számára, pénzügyi problémákkal küzdött, majd mentőcsomagért fordult az EU-hoz és az IMF-hez, melynek összege 17 milliárd EUR volt. Ciprus hírneve – mely szerint adóparadicsomként és egyben pénzmosási lehetőségként tartották számon – ugyanakkor közel sem volt tökéletes. Ciprus végül az igényelt összegből 10 milliárd EUR pénzügyi támogatást meg is kapott, ám cserébe be a társasági adót 10%-ról 12,5%-ra kellett emelnie, továbbá a 100 000 EUR feletti betétek esetében a 9,9 %-os, alacsonyabb betétek esetében 6,75%-os egyszeri adót kellett fizetni, ami nagymértékben rontotta Ciprus hírnevét.
Cégalapítás Cipruson - Kérdezzen, mi válaszolunk!

Mi a helyzet jelenleg?

A társasági adó növekedésének ellenére Ciprus továbbra is vonzza a külföldi cégeket az adóoptimalizálás, a befektetések védelme, illetve a jogi stabilitás szemszögéből. Továbbra is az egyik legegyszerűbb és legstabilabb lehetőség Európában a külföldi cég adta előnyök kiaknázására. Legfőbb hátránya, hogy anonimitás céljából nem megfelelő célország, mivel a pénzügyi támogatások másik feltétele az adóügyi információcsere területén való együttműködés volt.

Ciprus még így is számos előnyt kínál és évente számtalan vállalkozót vonz:

 • az alacsony, 12,5% -os társasági adó továbbra is az egyik legalacsonyabb Európában
 • nincs bonyolult bürokrácia
 • európai jogrendszer, így nem kell teljesen új szabályrendszerekhez alkalmazkodni
 • számos országgal érvényben lévő kettős adóztatási egyezmény.
Foglaljon időpontot személyes vagy online konzultációra

Ha nemzetközi üzleti vállalkozása van és ügyfelei a világ számos részéről jönnek, javasoljuk, hogy MOST alapítson céget Cipruson!

Kérje ingyenes brossúránkat! Adja meg e-mail címét és elküldjük Önnek!

  Miért velünk?

  Mert szakemberek vagyunk és minden javaslatunkat a gyakorlat igazolja

  Tiszteletben tartjuk a lehetőségeit, a magánéletét és a titoktartást

  Garantáljuk a személyes hozzáállást

  Vállalkozók vagyunk, de mindenekelőtt emberek, mint Ön!

  MLR tanúsítvánnyal rendelkezünk

  Money Laundering Regulation

  Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk

  10 000 000 GBP

  Írjon nekünk, várjuk üzenetét!

  Életünk sikere nem a körülményektől függ, hanem a döntéseinktől. Hozzon helyes döntést, lépjen velünk kapcsolatba. Együtt megtaláljuk a helyes irányt.

   >