Évzárás, mi így értékeltük az évet

Szeretnénk ezúton boldog karácsonyt kívánni üzleti partnereinknek, ügyfeleinknek, barátainknak!

Engedjék meg, hogy az idei évet kollégáink rövid évértékelőjével zárjuk:

“Nagy reményekkel vártam ezt az évet, mert ez egy különleges évszám és valóban ez az év más lett, mint a többi. 2020-ban történelmet írtunk. Az egész év bizonytalansággal, aggodalommal és lemondásokkal telt el, miközben mindenki próbálta megtalálni a lelki békéjét a családja, barátai , kollégái körében. Bár az egész év a távolságtartásról szólt, valószínűleg az emberek soha nem kerültek ilyen közel egymáshoz. Minden eddiginél jobban tudatosult bennem, hogy számomra  kik és mik az igazán fontosak. Értelmet nyert a mondás: mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen! Ez egy döntés arról, hogy kinek milyen szerepet és mekkora elsőbbséget szánunk az életünkben. Kívánom, hogy mindig, mindenki úgy hozza meg a döntését, hogy valóban örömét lelje az élete minden pillanatában! 2021. már nagyon várlak!”

Hajnalka

“2020 számomra a változások éve lett. Kezdődött az egész világot megbénító járvánnyal. A megváltozott körülmények átszabták a hétköznapjainkat, munkavégzésünket, és szababadidős tevékenységeinket. Érdekes módon a bevezetett korlátozások kevésbé befolyásolták mindennapi életemet, viszont szeretteinkkel és barátainkkal való kapcsolataimat merőben új alapokra helyezte. A kényszerszülte változások mellett azonban igazán pozitív változásokat is tartogatott Húszhúsz. Új munkahelyen, új emberek között kezdtem dolgozni, feltöltődtem új impulzusokkal, miközben igyekeztem az új elvárásoknak megfelelni. És ismét lehetőségem adódott rengeteg újat tanulni, sőt a tanultakat továbbadni is.
Kívánom, hogy  a változásokat a köröttem élők is hasonlóan pozitívan éljék meg, és hogy az ünnepek alatt elégedetten dőljenek hátra, hogy szeretteik szűk körében valóban megpihenhessenek!”

Tímea

“Húszhúsz erősen indult és hatalmas kihívások elé állított minket, mind az üzleti, mind a magán életben. Egyik pillanatról a másikra szorultunk az online térbe. Az év eleji pörgést a bizonytalanság és félelem váltotta fel. Aggódtunk a családunkért, az egészségünkért, a munkánkért, a szabadságunkért. Az üzleti utak tervezése helyett próbáltuk megtalálni az egyensúlyt otthon, hiszen az otthon lett az új munkahelyünk és a gyerekeink a leghangosabb kollégáink. Voltak nehéz napjaink, volt akit elveszítettünk, volt aki világra jött. Ugyanúgy mint minden évben voltunk szomorúak, voltunk boldogak, de ez az év valahogy más volt. Én most bizakodó vagyok. Az idei évben feláldoztuk a szabadságunkat, nyaralásunkat, de kihoztuk a helyzetből a lehető legtöbbet, új irodába költöztünk és letettünk néhány olyan alapkövet, amire tudunk építkezni a következő évtizedben. Itt az ideje a pihenésnek. Kívánok mindenkinek töltött káposztában gazdag karácsonyi ünnepeket, jó pihenést és sikerekben gazdag új évet.”

Bálint

“Nagyon vártam 2020-at, nagyon különleges évnek ígérkezett. Valóban különleges lett végül, de nem úgy, ahogy én gondoltam. Ez az év számomra az elengedésről és újrakezdésről szól, és arról, hogy megtanuljam elfogadni: bizonyos dolgokra nem tudunk hatással lenni, de nem is feltétlen kell. Meg lehet tanulni elfogadni azt, amit az élet hoz, és abból kihozni a legtöbbet, megtalálni benne a szépet. A lelassulást és elcsendesedést kifejezetten élveztem, letisztultak bennem a prioritások, és kiderült, kik és mik az igazán fontosak. Úgy érzem, szüksége volt az emberiségnek erre a vírusra, hogy újra visszataláljunk egymáshoz és ne szaladjon át rajtunk csak úgy az élet, hanem éljük is meg a pillanatot. A nehézségek megerősítettek, pozitívan látom a jövőt, újult erővel várom 2021-et. Áldott, boldog karácsonyt és még boldogabb 2021-et kívánok Mindannyiótoknak!”

Nikoletta

Irodánkat 2021. január 4-én nyitjuk ki, akkor már újult erővel, frissen és energikusan állunk újra munkába.

Addig is kívánunk mindenkinek jó pihenést és jó egészséget! 
Megosztom:
>