Konzultáció előnyei

Fontos az Ön számára, hogy valóban azt kapja, amire az adott élethelyzetben szüksége van?

Számunkra fontos, hogy azt tudjuk nyújtani az Ön számára, ami a céljai eléréséhez és azok megvalósulásához megoldásként szolgál.

Mi a Zenronnál húsz éve dolgozunk azon, hogy ügyfeleinknek a legcélravezetőbb megoldásokat a lehető legmagasabb színvonalon kínáljuk. Mi ott kezdünk, ahol mások abbahagyták. Nálunk nem találkozhat felesleges, használhatatlan elemzésekkel. Dinamikus stratégiával, célorientáltan haladunk előre.

Mi a konzultáció célja?

Konzultáció Zenron
A személyes vagy online konzultáció célja, hogy megállapítsuk, meghatározzuk azon közös pontokat, melyekben együtt tudunk dolgozni. A konzultáció során felmérjük, mely megoldások szolgálják leginkább az üzleti vagy személyes igényeit.
Időt és energiát takarít meg, továbbá olyan nemzetközi kapcsolati hálózathoz és gazdasági erőforrásokhoz juthat rajtunk keresztül, amit máshogy nehezen, vagy egyáltalán nem tudna alkalmazni.

Azt adni amire valóban szüksége van, számunkra presztízs. Az ügyfeleink elégedettsége kiemelten fontos prioritás.

Ahogy Ön is megválasztja kivel dolgozik együtt, úgy a mi ügyfélkörünk is egy kiemelt és válogatott partnerekből álló üzleti csoport. A hosszú távú sikeres és gördülékeny együttműködés érdekében csak olyan személyekkel és vállalkozásaikkal dolgozunk együtt, akikkel kölcsönös a bizalom, a nyitottság, a tisztelet és közös a vízió, akár csak az elérni kívánt célok.

A konzultáció előtt lehetősége van kérdéseit rendelkezésünkre bocsátani. Éljen ezzel a lehetőséggel és tegye gördülékenyebbé a közös munkát.

Mit kap a konzultációs díjért cserébe? Nem csupán egy finom kávét, hanem odafigyelést, gondos, körültekintő analízist és legfőképp választ a kérdéseire, amit a teljes nemzetközi szakmai csapatunk készített össze.
A konzultációs díj előlegként szolgál a későbbiekben megkötendő szerződés tekintetében, ami magában foglalja a stratégia felállításához szükséges szakmai munkákat is.

Legyen kiemelt ügyfélkörünk tagja!

A konzultációs díj megfizetése után azonnal a Zenron Consulting kiemelt ügyfélkör tagjának tekintjük, így az alábbi előnyökben részesül:

  • Szakmai felügyelet és tanácsadás
  • Személyre szabott megoldás
  • Szakértői csapat
  • Elhárítjuk az esetleges nyelvi akadályokat (a budapesti irodában üzleti nyelven beszélünk: angolul, németül, csehül, szlovákul, románul, oroszul, spanyolul)
  • Üzleti hírlevélben értesítjük új szolgáltatásainkról
  • Folyamatos tájékoztatásban részesül az ügymenetről
  • Prioritás

További díjmentes konzultációs időpontokkal állunk rendelkezésére (előre egyeztetett időpontban szívesen várjuk további üzleti megbeszélésekre)

Kérjen konzultációs időpontot! Kattintson ide.

Megosztom:
>