Meggyőző érvek Észtország mellett

Külföldi cégalapításon gondolkodik, de még nem találta meg a legmeggyőzőbb érveket mellette? Engedje meg, hogy választását megkönnyítsük rövid írásunkkal!

A digitális nomádok játszótere, az online szolgáltatások zászlóvivője, startupok Mekkája. Hogy melyik európai államra gondolunk?

A fenti jellemzők mindegyike igaz Észtországra. 

Az apró posztszovjet állam mára a világ egyik vezető, és Európa elsőszámú technológiai központjává vált. Az elképesztő fejlődést a kilencvenes években hozott kormányzati döntések készítették elő, azzal a törekvéssel, hogy mielőbb digitalizálják a társadalmat. Ennek folytán ma az internethez való hozzáférés alapvető emberi jognak számít, a nyilvánosan hozzáférhető wifi hálózat a világon a második leggyorsabb, a közszolgáltatások 96%-a elérhető online, minden banki tranzakció 96%-a online történik, az adóbevallások 96%-át szintén online küldik be és online tartják a választásokat.

Észtország tárt kapukkal fogadja az új befektetőket, adórendszerével vonzza a külföldi vállalkozásokat.

A Wise, a Bolt és a Skype székhelye is itt található. A 20 százalékos társasági adó ellenére is vonzó tud maradni, hiszen azok, akik a nyereségüket visszaforgatják cégükbe, 0% adót  fizetnek. 

Azon cégek, amelyek külföldön szerzik nyereségüket még szerencsésebbek, mert külföldön szerzett bevételeiket nem terhelik forrásadóval. 

Minden hivatalos ügyet elintézhet online. Hívja szakértőinket és konzultáljon az észtországi cég nyújtotta előnyökről.

  • Észtországban tényleges fizikai jelenlét nélkül is működtetheti a vállalkozását a speciális tartózkodásí engedélynek köszönhetően, amennyiben megszerzi az e-residencyt,
  • Remek lehetőség az európai piacon az újonnan induló vállalkozóknak és befektetőknek
  • Szintén kiváló kiindulópont oroszországi üzleti vállalkozáshoz, miközben még Európában maradunk

További információk Észtországról és külföldi cégalapításról: https://zenron.hu/cegalapitas-esztorszagban/

Éljen az Észtország kínálta remek lehetőségekkel, lépjen velünk kapcsolatba, és foglaljon időpontot még ma: https://zenron.hu/konzultacio/

Esetleg ismerje meg a szakértőink által nyújtott szolgáltatásokat: https://zenron.hu/konzultacio-elonyei/

Forrás: https://www.theneweconomy.com/

Megosztom:
>