Nemzetközi cégalapítás

Nemzetközi cégalapítás _ blog
Ahhoz, hogy a nemzetközi cégalapítás valódi erejét és értékét át tudjuk érezni, szükséges néhány alapvető információt tisztáni.

Nemzetközi cégalapítás - Vállalatok a nemzetközi piacon

A belföldi, hazai piac nem más, mint egy ország belső piaca, amely zárt egységként működik. A külföldi vagy más néven külpiac egy vállalat külföldi üzleti tevékenységét, üzleti kapcsolatait feldi le.
A nemzetközi piac maga a világpiac! Az egyes nemzeti piacok összessége, ezek kapcsolatai. A nemzetközi forgalomba kerülő áruk és szolgáltatások összessége, a kereskedelemben résztvevő gazdasági szereplők, illetve a piac működését meghatározó törvények, szokások, szabályozások együttesen.
Nemzetközi cégalapítás

Belföldi piac, avagy korlátok között

A belföldi piac, egy fejlődő, feltörekvő vállalkozás számára remek lehetőséget képes nyújtani a stabil alapok kialakítására. Ám minden vállalat életében eljöhet az a pont, amikor úgy érzi, kinőtte a piacot, terjeszkedésre van szüksége a fejlődési ütem és gyarapodás megtartása érdekében. Ekkor lép be a vállalatok életébe a nemzetközi cégalapítás lehetősége.
Egy vállalkozás számára komoly és jövedelmező döntésnek bizonyulhat, ha meghozza a döntést, hogy több országban is megveti a lábát . Az újabb piac új megrendelőket (bevételt) eredményezhet, illetve az új piaci bővítheti a kapcsolati hálót, mely a termék/szolgáltatási paletta bővítését is eredményezheti.

Kíváncsi, hogy Ön milyen előnyökre tehet szert? Örömmel segítünk feltárni a lehetőségeket!

Kapu a világpiac felé

A nemzetközi cégalapítás az első lépés a nemzetközi hírnév és a világpiac felé. A korábban említett előnyök mellett további kiaknázásra váró lehetőségekkel is kecsegtet a nemzetközi piac meghódítása.
Akadhatnak nehezítő elemek is a nemzetközi lét során. Az eddig feltérképezetlen piacon lehetnek olyan szereplők, versenytársak, akikhez alkalmazkodni kell. A termékek szállítási ideje és költsége megnőhet a távolságnak és a vámnak köszönhetően. A siker érdekében a kulturális szokásokhoz és az adott ország lüktetéséhez, dinamikájához is szükséges lesz igazítani a vállalkozás életét.
Azonban az országonként eltérő jogszabályok remek lehetőséget tudnak biztosítani a költségvetés optimalizálására. A devizák közti váltás extra profitot képes termelni abban az esetben, ha a vállalkozásnak van kellő likviditása és képes türelmesen kivárni az optimális átváltási árfolyamot. Az új piac nyújtotta megnövekedett vásárlóerő és piaci igény (kereslet) mértéke pénzben mérhető előnyöket képes kovácsolni egy vállalat életében.

Ne bízza külfdöldi cégalapítási terveit a véletlenre, keressen minket, és készséggel tájékoztatjuk a lehetőségekről, személyre szabott ajánlatot készítünk terveinek megvalósításához.

Hívjon minket, várjuk hívását!

Életünk sikere nem a körülményektől függ, hanem a döntéseinktől. Hozzon helyes döntést, lépjen velünk kapcsolatba. Együtt megtaláljuk a helyes irányt.

    Megosztom:
    >