Szolgáltatásaink

Számos lehetőség létezik, melyek az adott cég igényeinek megfelelően testreszabhatóak – készséggel segítünk az Önnek leginkább megfelelő modell megtalálásában. Tekintse meg a kínált szolgáltatásaink teljes listáját. 

Cégalapítás külföldön

Nem titok, hogy az üzleti környezet minden országban más és más előnyökkel és hátrányokkal jár a társaságok számára.

Székhelyszolgáltatás külföldön

Legyen szó kész cég (ready-made) megvásárlásáról vagy cégalapításról, a leggyakrabban keresett szolgáltatás a cég székhelyének biztosítása. A székhelyszolgáltatással biztosítható a társaság székhelye és hivatalos levelezési címe, ami az első fontos lépés.

Bankszámlanyitás külföldön

Az üzlet nemcsak a pénzkeresetről szól, hanem az ötletekről, a folyamatos munkáról, a pénzügyekben való jártasságról, a művészetről, a döntésről, mely szerint nemcsak magunkért, hanem másokért is felelősséget vállalunk, és végül de nem utolsósorban szól a bankokról és adókról.

Cégeladás és átruházás

Érdekli, hogy miként lehet felismerni, hogy eljött az idő egy nehézségekkel küdző cég átruházására? Lehet, hogy éppen most.

Kész cégek, ready-made companies

A ready-made kifejezést az előre létrehozott, már létező cégekre használjuk. Kezdje meg azonnal az üzleti tevékenységét, nincs szükség várakozásra. A ready-made cég lehet áfa-fizetési kötelezettséggel vagy anélkül, bankszámlával vagy bankszámla nélkül.

Cégek végelszámolása

A végelszámolás nemperes eljárás, amelyet a Cégbíróság rendel el. Az eljárást kérheti a gazdálkodó szervezet vezetője, vagy hivatalból elrendelheti a Cégbíróság törvényességi felügyeleti jogkörében.

Kettős állampolgárság, második útlevél, letelepedés

A kettős állampolgárság megszerzése széles körben használt lehetőség egy új élet elindítására. Ha Ön azok közé az emberek közé tartozik, akik életükben komoly vagyont tudtak felhalmozni, akkor egyik fő célja valószínűleg a megszerzett tulajdon védelme, megőrzése.

Hajók, jachtok regisztációja

Jachtot szeretne regisztrálni? A hajók regisztrálása nem egyszerű folyamat, többszörös adminisztrációt, az adó- és jogrendszerek, helyi sajátosságok és biztonsági kérdések alapos ismeretét igényli. Mielőtt jachtot vásárolna, tájékozódjon az offshore regisztráció feltételeiről és előnyeiről.

Partnereink jogi szolgáltatásai

Megbízható, stabil, külföldi és hazai partnereinkkel és elismert, tapasztalt jogász kollégákkal együttműködésben jogi szolgálatásokat nyújtunk az üzleti élet és gazdasági jog valamennyi területén.

Offshore társaságok és adótervezés

Közismert, hogy napjainkban viszonlyag egyszerűen megoldható, hogy áthelyezzük vállalkozásunkat egy másik országba és kihasználjuk, hogy egyes országok komoly “versenyelőnyöket” kínálnak a náluk bejegyzett vállalkozások számára.

 

Válságkezelés

A válság egy olyan rendkívüli állapot, amikor csökken a termelés vagy más típusú problémák merülnek fel. A számlák, bérek, egyéb költségek kifizetése nem várhat. Még akkor is lehet okosan cselekedni, amikor a probléma már előállt.

GDPR megoldások vállalkozások számára

2018. május 25-én hatályba lépett Európában a General Data Protection (GDPR) nevű EU-rendelet, mely minden olyan vállalatra és személyre vonatkozik, amely személyes adatokat kezel. Célja a magánszemélyek személyes adatainak magasabb szintű védelme.

Cégvásárlások és egyesülések

Minden esetben egy többszörösen összetett projektről van szó, ahol szükség van a mind a gazdasági, mind a jogi és adózási szempontok gondos mérlegelésére.  Az adózási kérdések kiemelt szerepet kapnak. A konszolidáció és a szerkezetátalakítás nemcsak Európában, hanem világszerte is növekvő tendenciát mutat.

Törvényeknek való megfelelés

Az üzleti életben számos szabályt kell betartanunk. A jogszabályoknak való megfelelés annyit jelent, hogy a belső folyamatokat úgy alakítjuk ki, hogy azok megfeleljenek ezeknek a szabályoknak. Alkalmazása kiterjed a büntetőjogi felelősségre, a munkajogi és szerződésekkel kapcsolatos törvények betartására. Foglalkozik a diszkriminációval, bántalmazással, korrupcióval, személyes adatok védelmével, pénzmosással és egyéb kérdésekkel.

ICO, Blockchain, digitális valuták, crypto banking

Ezekben a témákban gyakran van szükség segítségre ahhoz, hogy pontosan megértsük és átlássuk azt a jogi és adózási környezetet, amelyben ezeknek az új technológiáknak a működése zajlik. A Zenron a témához kapcsolódó kérdéskörökben teljeskörű tanácsadást nyújt.

Miért velünk?

Mert szakemberek vagyunk és minden javaslatunkat a gyakorlat igazolja

Tiszteletben tartjuk a lehetőségeit, a magánéletét és a titoktartást

Garantáljuk a személyes hozzáállást

Vállalkozók vagyunk, de mindenekelőtt emberek, mint Ön!

MLR tanúsítvánnyal rendelkezünk - Money Laundering Regulation
Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk - 10 000 000 GBP

Hívjon minket, várjuk hívását!

Életünk sikere nem a körülményektől függ, hanem a döntéseinktől. Hozzon helyes döntést, lépjen velünk kapcsolatba. Együtt megtaláljuk a helyes irányt.

    >