Beköszöntött a „tavasz”!

Igazat megvallva, nem a tavasz hozta meg, inkább a nyár dereka, ám bennünket is elért a változás szele.

Ez év augusztusa több szempontból is egy új korszak kezdetét jelenti a Zenron magyarországi irodájának életében

Elhagytuk az évek óta használt és szeretett bázist, az ügyfeleink által is megismert irodánkat a Közraktár utcában és egy csodálatos, kellemes és egyben inspiratív munkakörnyezetbe költöztünk a Stefánia útra. Pontos címünk: 1143, Budapest, Stefánia út 101-103.

Budapest Stefania Office Premiot Zenron

2020 augusztusától már a megújult irodánkban fogadjuk minden kedves ügyfelünket a Stefánia park irodaházban.

Még zajlanak a befejező, szépítő munkálatok, de már most nagyon szeretjük az új helyünket és bízunk benne, hogy továbbra is sok hasznos üzleti és gyakorlati tanácsot, útmutatást tudunk nyújtani ügyfeleink számára.

Weboldalunk is új köntöst kapott

Az új megjelenésünkkel a lendületet és megbízhatóságot szándékoztuk egy új, letisztult formában sugározni és átadni ügyfeleink részére, ami csapatunkat a kezdetektől jellemzi.

Virtuális megújulásunkkal egyidejűleg a megújult környezethez méltóan szolgáltatásainkat is frissítettük. A kialakult egészségügyi helyzetre való tekintettel törekszünk a jogi szabályozások nyújtotta kereteken belül szolgáltatásainkat digitális/online megoldások formájában is kínálni.

Kövessen minket a Facebook-on, Instagram-on és a LinkedIn-en.

Többrétegű megújulás

Sikerült továbbfejleszteni cégcsoportunkat és újabb szolgáltatási területek felé nyitnunk. Célunk, hogy egy helyen érjék el ügyfeleink az összes számukra fontos és értékes szolgáltatást. A projektek és fejlesztések még folyamatban vannak. Hamarosan napvilágra hozunk minden apró részletet. Blogunkon elsőként értesülhet a fejleményekről.

Célkitűzésünk az ügyfeleink számara is érték

Szakértői csapatunkat is folyamatosan igyekszünk bővíteni. Célkitűzésünk és vágyunk, hogy Ön a legjobb szakemberekkel és legmagasabb kvalitással rendelkező csapattal dolgozhasson, dolgoztasson. Nyár derekán újabb szakemberekkel bővült csapatunk.

Pontosan kikből is áll a csapat?

Kendőzetlenül vállaljuk munkásságunk és büszkék vagyunk csapatunk minden tagjára. Annak érdekében, hogy ön is megismerhesse, kik is azok a személyek, akik az üzleti tervei, személyes céljai megvalósításán dolgoznak a háttérben, hamarosan induló cikksorozatunkban bemutatjuk őket.
Megosztom:
>